KoloPark Spodnja Šiška

POMEMBNO! Pravila uporabe v času epidemije novega koronavirusa (v veljavi do preklica) >> KLIK ZA VSE INFORMACIJE.

KoloPark Spodnja Šiška je asfaltni “pump track” z 22 valovi in 7 ovinki, prvi svoje vrste v Ljubljani. Primeren je za vse starosti, proga pa je primerna za kolesa – gorska ali BMX, rolke, rolerje ali skiroje. Uporaba parka je enostavna in varna, spoštovati je treba le pravila uporabe, ki so navedena na tabli tik ob progi. Tehnika vožnje s kolesom in pravila uporabe so opisani tudi na slikah v spodnji galeriji.

NASVET: Pravilna vožnja s kolesom poteka brez poganjanja pedal! Na pedale pritisnite le ob vstopu na progo, nato pa hitrost ohranjate in povečujte le z gibanjem telesa.

Vožnja v parku ni dovoljena brez ustrezne čelade, priporočamo pa tudi uporabo druge zaščitne opreme. Vožnja v parku je na lastno odgovornost. Vozi po svojih zmožnostih, ne pretiravaj in spoštuj druge uporabnike.

Park se nahaja ob Celovški cesti v Ljubljani, ob robu parka Tivoli, tik poleg Lepe žoge. V parku so klopce, prav tako pa ima park tudi parkirna stojala za kolesa ter servisno stojalo z orodjem za popravilo kolesa ter tlačilko. Parkiranje je mogoče na parkirišču Tivoli, ki se nahaja v neposredni bližini.

Značka na Instagramu: #KoloPark #KdRajd

Lokacija

Zavarovalnica Triglav, d.d.