Rajdovi kolesarski kampi

Da bo kolesarjenje v naravi še bolj zabavno in tudi bolj varno, prikolesari na pomoč ekipa Rajdovih trenerjev. Izkušena trenerska ekipa vas bo naučila zavijati, zavirati, »dropati«, skakati… Vse to v Bike Parku Ljubljana v Podutiku, kjer je pravi pravcati poligon za učenje vseh osnovnih in naprednih gorskokolesarskih veščin. Osnove na poligonu, praksa na progah. V sklopu tečajev bomo izkoristili vse elemente Bike Parka Ljubljana in odličnih prog na Golovec Trails.

Kaj potrebujem za udeležbo na kampu?

Za udeležbo potrebujete izpravno gorsko kolo in čelado. Ostala zaščitna oprema je dobrodošla, ni pa obvezna.

Kako kamp poteka?

Kamp poteka 3 dni, 4h/dnevno, običajno v dopoldanskem času. Dva dni preživimo v Bike Parku Ljubljana (Podutik) zadnji dan pa se po dogovoru z udeleženci odpravimo na Golovec ali pa ostanemo v Podutiku.

Okviren urnik kampa je:

DAN 1:  8.00 – 12.00+ (osnovne tehnike + osnovno vzdrževanje in pregled kolesa) (BP Ljubljana – Podutik)
DAN 2 : 8.00 – 12.00+ (osnovne in napredne tehnike vožnje + video analiza) (BP Ljubljana – Podutik)
DAN 3 : 8.00 – 12.00 (prenos osvojenih tehnik na teren in osnove prve pomoči) (Podutik ali Golovec). 

Cena Rajd junior MTB kampa: 150€

Prijavnica >

Cena zajema: 3 dni, 4h učenja dnevno, vrečka dobrodošlice, Rajd kapa. Minimalno število udeležencev za izvedbo kampa je 5.

Ob potrditvi prijave na kamp je potrebno plačati celoten znesek kampa na tekoči račun. Prijave na kamp se zaključijo 7 dni pred predvidenim začetkom kampa. Po prijavi boste prejeli elektronsko sporočilo s podatki za plačilo in morebitna ostala navodila. Za izvedbo kampa je potrebno minimalno pet prijav. Vse cene vsebujejo DDV.

Zavarovalnica Triglav, d.d.