BMX Park Ljubljana

POMEMBNO! Pravila uporabe v času epidemije novega koronavirusa (v veljavi do preklica) >> KLIK ZA VSE INFORMACIJE.

BMX Park Ljubljana sestavljata BMX proga z asfaltno-peščeno vozno površino in hidravličnimi štartnimi vrati ter poligon za skoke (dirt). BMX proga je primerna skoraj za vse, saj ima dve različno težki liniji, odlična je tudi za najmlajše kolesarje, ki se šele spoznavajo s kolesarskimi veščinami.

Proga je odprta vse dni v letu, njena uporaba je omejena le v času prireditev ter treningov klubov ali drugih večjih skupin. Park je zaprt v primeru deževja ali sneženja ter v dneh, ko se vozna površina ni suha.

Vse organizirane skupine nam svoj prihod najavite na klubi elektronski naslov.

Uporaba proge je brezplačna, z nakupom Kolonjete pa pomagaš pri gradnji in vzdrževanju proge. Kupiš jo lahko v naši spletni trgovini

Vožnja v parku ni dovoljena brez ustrezne kolesarske čelade, priporočamo pa tudi uporabo druge zaščitne opreme. Vožnja v parku je na lastno odgovornost. Vozi po svojih zmožnostih in ne pretiravaj. Spoštuj proge in okolico, smeti odnesi v koš za smeti, ne oviraj drugih pri treningu. Zabavaj se!

Vozna površina je namenjena izključno kolesarjem in nikomur drugemu. PREPOVEDANO: vožnja z mopedi in motorji, vožnja z avtomobili na radijsko upravljane, sprehajanje psov in drugih živali, odmetavanje smeti, ipd.

Lokacija: križišče Linhartove ceste in Stolpniške ulice v Ljubljani – Športni park Savsko naselje (lokacija Google Maps)

Uporabne povezave:

Športni park Savsko naselje
Šport Ljubljana
BMX Park Ljubljana na Trailforks
BMX Park Ljubljana na Facebooku
Značka na Instagramu: #bmxparkljubljana

Kontakt: info@kd-rajd.si

Zavarovalnica Triglav, d.d.