BMX Park Ljubljana

BMX Park Ljubljana sestavljajo BMX proga z asfaltirano štartno klančino ter zavoji ter poligon za skoke (dirt). BMX proga je primerna za vse, saj ima dve različno težki liniji, odlična je tudi za najmlajše kolesarje, ki se šele spoznavajo s kolesarskimi veščinami.

Proga je odprta vse dni v letu, njena uporaba je omejena le v času prireditev ter treningov klubov ali drugih večjih skupin. Vse organizirane skupine nam svoj prihod najavite na klubi elektronski naslov.

Uporaba proge je sicer brezplačna, z vplačilom 15 EUR pa lahko plačaš letno prostovoljno uporabnino proge. S plačilom uporabnine pomagaš pri vzdrževanju proge, poleg tega dobiš izkaznico Športnega parka Savsko naselje, s katero lahko koristiš sanitarije in tuše pri tenis igriščih. Uporabnino lahko nakažeš na naš TRR, ali plačaš v gotovini na licu mesta.

Vožnja v parku ni dovoljena brez primerne kolesarske čelade, priporočamo pa tudi uporabo druge zaščitne opreme. Vožnja v parku je na lastno odgovornost. Vozi po svojih zmožnostih in ne pretiravaj. Spoštuj proge in okolico, smeti odnesi v koš za smeti, ne oviraj drugih pri treningu. Zabavaj se!

Lokacija: križišče Linhartove ceste in Stolpniške ulice v Ljubljani – Športni park Savsko naselje (lokacija Google Maps)

Uporabne povezave:

Športni park Savsko naselje
Šport Ljubljana
BMX Park Ljubljana na Trailforks
BMX Park Ljubljana na Facebooku
Značka na Instagramu: #bmxparkljubljana

Kontakt: info@kd-rajd.si