Argeta Junior Kolopark pokal

Tudi v sezoni 2024 bomo izvedli serijo zabavnih kolesarskih prireditev s katerimi želimo povezati vse nadebudne kolesarje ter vse ljubljanske KoloParke. Argeta Junior KoloPark Pokal je v prvi vrsti namenjen otrokom in mladini, dobrodošli pa ste seveda tudi vsi starejši/starši (30+). Z nami bosta zopet ambasadorja projekta, vrhunska kolesarja Jaka Remec in Boris Režabek; prvi se prebija v svetovno elito discipline BMX freestyle, drugi je stalen gost največjih tekmovanj v disciplini slopestyle. Oba pa sta vodnjaka znanja na področju kolesarjenja in bosta delila nasvete ter poskrbela za dobro vzdušje.

Pokal poteka v vseh ljubljanskih KoloParkih, vedno z enakim konceptom. Vsak udeleženec ima dve priložnosti odpeljati najhitrejši možen krog, v končne rezultate se seveda zabeleži boljši čas. Zmagovalec dneva je posameznik ali posameznica z najboljšim časom dneva.

Najbolj močno si želimo sodelovanja mladih kolesarjev, ki si želijo na zabaven in sproščen način spoznati s tekmovalnim okoljem. Mnogi izmed vas pa imate tudi že licence, zato smo tudi v tem letu razpisali kategorijo samo za vas.

Datume dirk serije Areta Junior KoloPark Pokal bomo objavljali na spletni strani, na družabnih omrežjih in preko drugih kanalov. Spremljajte nas in ničesar ne boste zamudili (na dnu spletne strani www.kd-rajd.si se lahko tudi prijavite na elektronske novice).

V želji po sproščenih prireditvah za vse tudi ni skupnega zmagovalca serije, seveda pa ste vsi vabljeni, da se nam pridružite na vseh lokacijah, kajti med tistimi, ki boste prisotni na vseh prireditvah bomo na koncu izžrebali bogate nagrade.

Prireditev poteka pod okriljem programa Ljubljana je šport Mestne občine Ljubljana, partnerji projekta pa so še Argeta Junior kot krovni partner, Zavarovalnica Triglav, G-SHOCK, Bora, POC in seveda Kolesarsko društvo Rajd.

Argeta Junior KoloPark pokal kot DOGODEK na Facebooku (za celotno serijo).

PREDVIDENI DATUMI ZA SEZONO 2024:
• 21. 3. 2024 – KoloPark Bežigrad
• 4. 4. 2024 – KoloPark Štepanjsko naselje
• 19. 4. 2024 – KoloPark Aleja
• 11. 6. 2024 – KoloPark Spodnja Šiška (Lepa žoga) – PRESTAVLJENO NA KASNEJŠI DATUM
• 18. 6. 2024 – KoloPark Nove Fužine
• 10. 10. 2024 – KoloPark Podutik
• 24. 10. 2024 – KoloPark Vič

Zavarovalnica Triglav, d.d.