Izleti in delavnice

Vodeni kolesarski izleti in delavnice Kolesarskega društva Rajd potekajo od zgodnjih pomladnih mesecev do konca oktobra oz. še dlje če je vreme primerno. Izleti so namenjeni vsem rekreativnim kolesarjem, ne glede na spol, starost ali stopnjo znanja, odvisno od težavnosti mora le vsak izbrati sebi primeren termin.

V okviru vodenih izletov in delavnic ponujamo:
Vodene MTB izlete (potekajo v Polhograjskem hribovju, na Golovcu, nad Brezovico, Krimu in še kje)
Makadamkanje – vodene izlete s t. i. gravel kolesi, dobrodošli pa se tudi vsi ostali na ustreznih kolesih (XC, trekking, ipd.)
Izleti in delavnice za Rajderke – termini, ki so rezervirani samo za punce, program pa vključuje tako izlete, kot razne delavnice in tudi nočne sešne
Nočni sešni v KoloParku Spodnja Šiška (v sezonah ob sredah zvečer, furanje pod žarometi, MTB/BMX/skate)

Poleg naštetih rednih programov ne pozabite na prav tako brezplačne Pandurjeve delavnice ter na izjemne vodene izlete, kot so na primer izlet z enoprestavniki do obale, obiski parkov ipd. Nekateri termini so tudi obogateni s testiranjem koles!

Vsi termini so razpisani v začetku sezone za tekočo sezono in objavljeni v našem KOLEDARJU. Seveda pa se lahko prijaviš tudi na naše tedenske novice v katerih vas obveščamo o vseh aktivnostih (prijaviš se lahko z vpisom v klub ali če nam pišeš na e-naslov). Prav tako spremljaj naše profile na Instagramu, Facebooku in Twitterju.

KAJ RABIM S SEBOJ?
Kar sicer rabiš na kolesarskem izletu – čelado, kolo, ustrezna oblačila, zaščitno opremo, dovolj pijače in hrane, rezervno zračnico in po želji še kaj; predvsem pa dobro voljo!

RABIM VEDETI ŠE KAJ?
Vsak udeleženec izleta je odgovoren za svojo varnost in svoja dejanja! Obvezna je uporaba kolesarske čelade, dolžni pa ste tudi poskrbeti za varno in tehnično brezhibno kolo. KD Rajd skrbi za vodenje po izbrani trasi in organizacijo izleta oz. delavnice, ne prevzema pa odgovornosti za kakršnokoli osebno poškodbo ali poškodbo lastnine. Ko bomo vozili skupaj se bomo obnašali primerno in ne bomo namerno uničevali narave ali ogrožali pohodnikov in drugih kolesarjev. Kolesari po zdravi pameti in v skladu s svojimi zmogljivostmi.

Vsi našteti programi so BREZPLAČNI, za kar gre zahvala partnerjem in podpornikom:
Mestna občina Ljubljana
Zavarovalnica Triglav
FactoryStore.si

Zavarovalnica Triglav, d.d.