Rajd Ljubljana

Rajd Ljubljana je ena največjih in najbolj uspešnih gorskokolesarskih ekip v Sloveniji. Znotraj Kolesarskega društva Rajd predstavlja vstopno točko v svet dirkanja – ne glede na starost – ter organizacijo za dirkanje v Sloveniji in njeni okolici. Ekipa ima preko 50 tekmovalcev z licencami, ki v največji meri dirkajo v disciplinah spust z gorskimi kolesi (DH), BMX race ter enduro, prisotni pa smo tudi v drugih disciplinah kolesarstva.

Delovanje ekipe Rajd Ljubljana je seveda močno povezano z Rajdovo kolesarsko šolo, katere osnovni namen je prav vzgoja mladih v kolesarski šport (tekmovalni ali rekreativni), zato je tudi največ članov ekipe in Ljubljane in okolice, v zadnjih letih pa smo članstvo razširi na področje Slovenije in celo preko meja.

Tekmovalci ekipe nizajo izredne uspehe, med katerimi velja izpostaviti večkratno osvojitev najboljše ekipe v spustu v slovenskem pokalu (Unior Downhill Cup), osvojitev več naslovov državnih prvakov v gorskem kolesarstvu in BMX-u ter številne druge zmage v domačih pokalnih in mednarodnih tekmovanjih.

Se želite pridružiti ekipi ali kolesarski šoli? Izpolni obrazec na naši spletni strani in stopi v stik z nami!

Značke na Instagramu: #RajdLjubljana #KDRajd

Zavarovalnica Triglav, d.d.