Bike Park Ljubljana

POMEMBNO! Pravila uporabe v času epidemije novega koronavirusa (v veljavi do preklica) >> KLIK ZA VSE INFORMACIJE.

Bike Park Ljubljana je namenjen prav vsem ljubiteljem gorskega kolesarjenja – začetnikom, izkušenim kolesarjem in seveda tudi vsem vmes. Park se gradi in raste od leta 2015 dalje, danes pa se razprostira na dveh osrednjih površinah – spretnostni poligon v “kamnolomu” ter flow linije, proga za vzporedni slalom, pump track in skoki na “travniku” – vse skupaj pa povezuje XC proga. V parku bo vsak našel nekaj zase, nadvse primeren je tudi za otroke, družine in začetnike, saj proge omogočajo varno učenje. Vhod v park je pri paviljonih v katerih potekajo različna izobraževanja, delavnice in tečaji.

Park stalno raste in se razvija, zato ne bodi presenečen nad novimi linjami! 🙂

Uporaba parka je brezplačna, z nakupom Kolonjete pa pomagaš pri gradnji in vzdrževanju prog. Kupiš jo v naši spletni trgovini

Vožnja v parku ni dovoljena brez ustrezne kolesarske čelade, priporočamo pa tudi uporabo druge zaščitne opreme. Vožnja v parku je na lastno odgovornost. Vozi po svojih zmožnostih in ne pretiravaj. Spoštuj proge in okolico, smeti odnesi v koš za smeti, ne oviraj drugih pri treningu. Dostop do samega poligona je dovoljen samo s kolesi ali peš; avtomobile parkirajte na parkirnih mestih pri paviljonih, na parkirišču nekdanje gostilne ali na drugih urejenih parkiriščih v Podutiku. Zabavaj se!

Lokacija: Podutiška cesta, ob končni postaji avtobusa št. 5 – dostop do parka je po makadamski cesti

Uporabne povezave:
Bike Park Ljubljana na Trailforks
Bike Park Ljubljana na Facebooku

Značka na Instagramu: #bikeparkljubljana

Zavarovalnica Triglav, d.d.