Ekipa Rajd Funsports

Vsak začetek je težak – v svetu dirkanja z gorskimi kolesi tudi nadaljevanje ni lahko. Zato je ena izmed glavnih nalog kluba Rajd oblikovanje dobrih pogojev za dirkanje v domačem pokalu in na bližnjih mednarodnih dirkah, program pa je v veliki meri prilagojen vsem mladim tekmovalcem. Ekipa Rajd Funsports v letu 2016 šteje kar 54 licenciranih tekmovalcev, število pa bo v naslednjih letih kot kaže še večje.

Borili se bomo za najvišja posamezna mesta v pokalih vse disciplin in na državnih prvenstvih, ciljamo pa tudi na vrh lestvic klubov. Ob tem si bomo močno prizadevali za razvoj mladih kolesarjev, katerih čas za osvajanje visokih mest bo šele prišel.

Ekipa Rajd Funsports ostaja odprta za vsakogar, ki ima pristno željo po dirkanju in druženju, glavna disciplina ekipe pa je seveda spust z gorskimi kolesi, ob tem pa močno razvijamo disciplini Enduro in BMX. Seveda nas boste videli tudi na dirkah 4-krosa, olimpijskega krosa in na maratonih.

Vsem mlade kolesarje, ki se želite poskusit v eni izmed disciplin, predlagamo obisk naše kolesarske šole, ki je osnova za pridobitev znanj in pripravljenosti za udeležbo na tekmovanjih.