Koledar

Loading Dogodki

Past Dogodki

Dogodki Search and Views Navigation

Dogodek Views Navigation

Category

Venues

Ponastavi filtre

oktober 2019

Voden MTB izlet na Žabo z ekipo Špan in Sinter

11. oktobra, 15:30
Žaba Slovenija

V petek, 11.10.2019, se dobimo pred Kolesarskim centrom Špan na Brezovici že ob 15:30! Zakaj tako zgodaj? Ker boste lahko na Žabo pognali pedala testnih modelov koles Moondraker in e-koles BMC ter testirali zavorne ploščice Sinter. Vsi, ki boste v petek, 11.10.2019, od 15:30 do 19:00, na kraju dogodka kupili Sinter zavorne ploščice, prejmete Sinterjev "goody bag" z "on-site" brezplačno menjavo in utekanjem zavornih ploščic ter nastavitvijo zavor. Za slednje bo poskrbel Miha Krajnc, vrhunski mehanik ekipe Unior DeVinci. Kolesarski…

Preberite več »

Enduro Grozni

13. oktobra, 00:00
Grožnjan Hrvaška
Preberite več »

Izlet za Rajderke

15. oktobra, 16:45
Bike Park Ljubljana Slovenija + Google Map

V torek, 15.10.2019, furamo Rajderke Klobuk in bike park Ljubljana! Dobimo se ob 16:45, in sicer pred paviljoni v Bike Parku Ljubljana v Podutiku. Obvezna je uporaba čelade, ostala zaščitna oprema je priporočljiva. Prijave na info@kd-rajd.si so zaželjene.

Preberite več »

Gremo na kolo

16. oktobra, 16:00 - 17:00
Kolopark Nove Fužine Slovenija

Zabaven program za najmlajše. Pridi in pumpaj z nami! V sredo, 16.10.2019, od 16:00 do 17:00 v Koloparku Nove Fužine. V tem času boste lahko dobili dodatne informacije o naših programih, na voljo pa bomo imeli tudi nekaj testnih BMX koles za najmlajše (5-12 let). V kolikor želite preizkusiti BMX kolo pošljite prijavo na info@kd-rajd.si in sporočite starost vašega otroka, da bomo lahko priskrbeli primerno velikost kolesa.

Preberite več »

NOČNI SEŠN V KOLOPARKU za RAJDERKE

16. oktobra, 19:30
Kolopark Spodnja Šiška Slovenija + Google Map

Nočni sešn v Koloparku Šiška pri Lepi Žogi! Obljubim, ne bo nam hladno! Na delavnici bomo spoznale osnovno tehniko pumpanja. Zakaj in kako pridobivamo hitrost, kdaj nam pride to prav ne samo na pumptracku in kako to znanje izkoristiti tudi v vožnji v naravnem okolju. Pripelji svoje kolo ali preizkusi in pumpaj klubsko dirt kolo. Delavnica je brezplačna, zaželjene prijave na info@kd-rajd.si.

Preberite več »

Gremo na kolo

17. oktobra, 17:00
BMX Park Ljubljana, Stolpniška cesta 1
Ljubljana, 1000 Slovenia
Preberite več »

Pandurjeva delavnica: flow

17. oktobra, 17:00 - 18:00
Bike Park Ljubljana Slovenija + Google Map

Pandurjeve delavnice so kratke eno urne delavnice z namenom učenja osnovnih tehnik pravilne vožnje s kolesom. Pri delavnici »flow« bomo poskusili vso naučeno znanje iz prejšnjih delavnic povezati skupaj z vožnjo po različnih poteh v BPLJ. Delavnica je namenjena za udeležence nad 15. leta starosti. Obvezna je uporaba zaščitne čelade, ostala zaščitna oprema je priporočljiva. Zbor je v Bike Park Ljubljana pred paviljoni. Obvezne prijave na info@kd-rajd.si. Število udeležencev je omejeno.

Preberite več »

Makadamkanje

18. oktobra, 16:30
Barje – Barjanska Slovenija + Google Map

Makadamkanje so krožne kolesarske ture, ki so primerne za kolesarje z gravel, pa tudi ciklokros, XC in e-kolesi, in potekajo po kolovozih, makadamskih in delno po asfaltiranih cestah. Zbirno mesto: Parkirišče nasproti Supernove, križišče Ukmarjeve in Cvetkove ulice Opis ture: Barjanska Obvezna oprema: ustrezno kolo, čelada, rezerva zračnica Obvezne prijave na: info@kd-rajd.si.

Preberite več »

Gremo na kolo

21. oktobra, 16:00 - 17:00
Kolopark Nove Fužine Slovenija

Zabaven program za najmlajše. Pridi in pumpaj z nami! V ponedeljek, 21.10.2019, od 16:00 do 17:00 v Koloparku Nove Fužine. V tem času boste lahko dobili dodatne informacije o naših programih, na voljo pa bomo imeli tudi nekaj testnih BMX koles za najmlajše (5-12 let). V kolikor želite preizkusiti BMX kolo pošljite prijavo na info@kd-rajd.si in sporočite starost vašega otroka, da bomo lahko priskrbeli primerno velikost kolesa.

Preberite več »

Izlet za Rajderke

22. oktobra, 16:30
Golovec Slovenija + Google Map

V torek, 22.10.2019, furamo Rajderke Golovec trails! Dobimo se ob 16:30 in zavrtimo pedala na vrh Mazovnika vse do “Golovec trails”, kjer nas čakajo top trejli! Zbirno mesto: na križišču Hradeckega cesta in Poti na Golovec. Opis: Golovec trails. Obvezna oprema: tehnično brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem in čelada; ostala zaščitna oprema je priporočljiva. Obvezne prijave na: info@kd-rajd.si

Preberite več »
+ Izvozi dogodke