Koledar

Loading Dogodki

Past Dogodki

Dogodki Search and Views Navigation

Dogodek Views Navigation

Category

Venues

Ponastavi filtre

avgust 2019

Voden izlet & delavnica

12. avgusta, 17:00
Toško Čelo Slovenija

Gorskokolesarski izlet in delavnica je krožna kolesarska tura s prikazom različnih osnovnih tehničnih veščin gorskega kolesarjenja. Zbirno mesto: Bike Park Ljubljana (Podutik) Opis: Toško Čelo Obvezna oprema:  ustrezno kolo in čelada; ostala zaščitna oprema je priporočljiva Obvezne prijave na: info@kd-rajd.si. Število udeležencev je omejeno.

Preberite več »

Delavnica za Rajderke: vožnja po poteh

12. avgusta, 18:00 - 19:00
Ljubljana & okolica Slovenija

Delavnica za Rajderke so kratke eno urne delavnice z namenom učenja osnovnih tehnik pravilne vožnje s kolesom. Pri delavnici »vožnja po poteh« bomo poskusili vso pridobljeno znanje iz prejšnjih delavnic poskusili zdrućiti pri vožnji po kolesarskih poteh. Delavnica je namenjena za udeleženke nad 15. leta starosti. Obvezna je uporaba zaščitne čelade, ostala zaščitna oprema je priporočljiva. Zbor je pred trgovino Orodje Žabjek (Hudourniška pot 2). Obvezne prijave na info@kd-rajd.si. Število udeleženk je omejeno.

Preberite več »

Gremo na kolo

14. avgusta, 17:00
Kolopark Nove Fužine Slovenija
Preberite več »

Pandurjeva delavnica: bunny hop

14. avgusta, 18:00 - 19:00
Bike Park Ljubljana Slovenija

Pandurjeve delavnice so kratke eno urne delavnice z namenom učenja osnovnih tehnik pravilne vožnje s kolesom. Pri delavnici »bunny hop« bomo spoznali poskusili osvojiti tehniko skoka na ravni površini (bunny hop). Bunny hop je bistven del pri nadaljnjem učenju pravilnega skakanja na skokih. Delavnica je namenjena za udeležence nad 15. leta starosti. Obvezna je uporaba zaščitne čelade, ostala zaščitna oprema je priporočljiva. Zbor je v Bike Park Ljubljana pred paviljoni. Obvezne prijave na info@kd-rajd.si. Število udeležencev je omejeno.

Preberite več »

Nočni sešn v KoloParku

14. avgusta, 20:00
Kolopark Spodnja Šiška Slovenija
Preberite več »

Teva MTB kamp starejši

15. avgusta, 00:00 - 16. avgusta, 00:00
Bike Park Ljubljana Slovenija
Preberite več »

Voden izlet & delavnica

15. avgusta, 06:30
Od Ljubljane do obale Slovenija

Cestnokolesarski  single-speed izlet po Sloveniji. Zbirno mesto: Žigonova ulica Opis: Od Ljubljane do obale Obvezna oprema:  ustrezno kolo in čelada; ostala zaščitna oprema je priporočljiva Obvezne prijave na: info@kd-rajd.si. Število udeležencev je omejeno.

Preberite več »

Gremo na kolo

15. avgusta, 17:00
BMX Park Ljubljana, Stolpniška cesta 1
Ljubljana, 1000 Slovenia
Preberite več »

Gremo na kolo

15. avgusta, 18:00
Kolopark Bežigrad Slovenija
Preberite več »

Makadamkanje

19. avgusta, 17:00
Barje – Barjanska Slovenija

Makadamkanje so krožne kolesarske ture, ki so primerne za kolesarje z gravel, pa tudi ciklokros in XC kolesi, in potekajo po kolovozih, makadamskih in delno po asfaltiranih cestah. Zbrino mesto: Mihov Štradon, parkirišče nasporti kavarne Zajček na Jurčkovi cesti Opis ture: Barje - Barjanska Obvezna oprema:  ustrezno kolo, čelada, rezerva zračnica Obvezne prijave na: info@kd-rajd.si

Preberite več »
+ Izvozi dogodke