Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

Bike‘n’Beer Friday 2024 No. 2: Toško Čelo in Šentviški hrib

5. aprila, 17:30 - 19:00

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: srednja (rdeča) – aktivnost je primerna za kolesarje z nekaj izkušnjami, za udeležbo priporočamo primerno predznanje osnovnih tehnik gorskega kolesarstva (osnovni položaj, zaviranje, zavijanje).

ZBIRNO MESTO: Bike Park Podutik, Končna postaja LPP št. 5 (https://goo.gl/maps/smXJdoVAazca5vaCA)

OPIS & NAVODILA: Vstopite v vikend, “kot se šika” – pridružite se nam na MTB rekreaciji! Tokrat gremo iz Podutika raziskovat stare in nove enoslednice v smeri Toškega Čela in Šentviškega hriba, odločili pa se bomo glede na želje skupine. Seveda se bomo po končani turi še podružili, nazdravili in kakšno rekli…SAJ JE PETEK! Tura je primerna tudi za e-gorska kolesa. Udeleženci delavnice morajo biti stari najmanj 15 let. Število prijav je omejeno na 8 udeležencev. Udeleženci se aktivnosti udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo.

OBVEZNA OPREMA: Običajna oprema za gorsko kolesarjenje. Brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem, s profiliranimi plašči (širina nad 2,2 cm), kolesarska čelada, zaščitne rokavice, zaščitna očala, nahrbtnik, rezervna zračnica, priročno orodje, set prve pomoči, osebni dokument in zdravstvena kartica.

Podrobnosti

Datum:
5. aprila
Čas:
17:30 - 19:00
Kategorije:
, ,

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Podutiška cesta 209
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map
Zavarovalnica Triglav, d.d.