Članarina 2022

Najprej naj vam vsem še enkrat zaželimo vse dobro, poleg zdravja in uspeha pa seveda vsem skupaj želimo čim več dobrega FURANJA v letu 2022! (Pri slednjem se bomo zelo angažirali!) Zdaj pa kar takoj k resnim stvarem, urediti moramo nekaj formalnosti. Zahvala in pohvala vsem, ki ste že poravnali članarino za sezono 2022! Cenimo, da ste se sami spomnili in na ta način potrdili pripadnost našemu klubu!

Višina članarine ostaja 20 EUR, njeno plačilo pa je obvezno za vse tekmovalce z licenco Kolesarske zveze Slovenije, vse učitelje in vodnike ter vse spremljevalce ekip z licenco (če še kdo želi licenco naj piše Mihi). K plačilu članarine ste vabljeni tudi vsi ostali, ki ne sodite med zgoraj naštete, tako kot tekmovalci pa boste deležni številnih ugodnosti, na primer popust pri nakupu dresov Rajda (dres z oznako 2022 razkrijemo kmalu!) in prijavah na naše programe ter popuste pri nakupih pri naših partnerjih.

Članarino v višini 20 EUR poravnaš z nakazilom na:
Kolesarsko društvo Rajd
Dergomaška 61
1000 Ljubljana
SI56 6100 0002 5905 167

V namen vpiši “članarina” in svoje ime.

Seveda so tudi drugi, zdaj vsem že znani načini s katerim lahko podpreš naše dejavnosti, parke, kolesarsko šolo in  druge projekte.

KOLONJETA 2022:  Letos imamo rumeno in modro, že pa je na voljo v klubski spletni trgovini.

1 % DOHODNINE: Svoj odstotek lahko odstopiš na čisto enostaven način – poglej našo spletno stran in navodila za oddajo obrazca preko Olimpijskega komiteja Slovenije.

Tudi v sezoni 2022 pripravljamo novosti v parkih, brezplačne programe za rekreativne kolesarje, šola in tekmovalni pogon pa sta že tako ali tako v stalnem pogonu. Prav tako si zabeležite datume za oba naša večja dogodka:
Ljubljana MTB Vikend – 16.-18. september
BMX Race Ljubljana – 8./9. oktober

Zapeljimo torej v novo super sezono, in se vidimo tam zunaj na trejlih!

Ekipa KD Rajd

Zavarovalnica Triglav, d.d.