Dresi & prostočasna oblačila Rajd 2020 – naročila zbiramo do 7. 5. 2020

V letošnjem letu smo se odločili, da združimo naročila za prostočasna oblačila in drese, ki jih oddate na poenoteni naročilnici.

Stvari se premikajo na bolje in prepričani smo, da se bo letos še zelo veliko furalo, prav tako pa tudi dirkalo. Zato je že prav, da se pokažeš v novih oblačilih.

Enako kot lani lahko tudi letos izbirate med dvema modeloma dresov (dolgi/kratki rokavi) v dveh različnih barvnih kombinacijah (bela/črna) – kroj dresov bo identičen lanskoletnemu. V naročilnici označi tudi ali furaš BMX ali MTB, razlika je v zastavici na rokavih, ki je obvezna za dirkanje v BMX-u. Redna cena dresa z dolgimi rokavi je 50 evrov, s kratkimi pa 45 evrov (glej popuste, ki so navedeni nižje na strani).

V naši kolekciji prostočasnih oblačil (klik za katalog) pa izberite med različnimi majicami, puloverji in nogavicami v modnih barvah z različnimi motivi Rajd – v katalogu oblačil Rajd si izberi svoj najljubši kos (ali več njih). Za odrasle in otroke!

Vračilo ali menjava naročenega artikla ne bo mogoča. Naročila zbiramo do 7. maja.

Kako poteka naročilo?:

  1. Izpolni naročilnico (klikni sem za povezavo do datoteke) – nujno vpiši vse obvezne podatke!
  2. Izpolnjeno naročilnico pošlji na naš naslov: info@kd-rajd.si
  3. Po obdelavi naročila bomo na elektronski naslov poslali ponudbo/predračun za vse naročene izdelke
  4. Plačaj predračun do roka: 8. maj – pomembno: šele s plačilom si zagotoviš tudi dobavo
  5. Naročene izdelke prejmeš po pošti na naslov za dostavo

Rok dobave za vsa oblačila je približno 4 tedne.

POZOR: vsi tekmovalci z licenco, udeleženci mestne panožne šole (treningi) in aktivni člani društva (za vse je pogoj plačana letna članarina za leto 2020) ste deležni posebnih ugodnosti:
Tekmovalci z licenco in udeleženci mestne panožne šole: na drese –25 %, na kratke majice in nogavice –20 %, na puloverje in kapucarje –30 %.
Aktivni člani društva: na drese, kratke majice in nogavice –10 %, na puloverje in kapucarje – 15 %.

P.S. Če še nisi poravnal/a članarine za leto 2020 storiš to z nakazilom 20 evrov na naš račun, vse potrebne podatke najdeš tukaj.

Zavarovalnica Triglav, d.d.