Licence Kolesarske zveze za leto 2019

Bliža se konec leta in s tem tudi čas za naročilo licenc Kolesarske zveze Slovenije za leto 2019.  Licenca Kolesarske zveze Slovenije je obvezna oziroma zelo priporočljiva za vse, ki se boste udeležili kakšne izmed dirk v sezoni 2019, priporočamo pa jo tudi vsem, ki ste samo veliko na kolesu, saj vključuje zavarovanja odgovornosti (glej prilogo) in tudi veliko drugih ugodnosti: http://kolesarska-zveza.si/sl/partnerji/bonitetni-partnerji-nastanitve/

Cena licence za leto 2019 je 60 € oziroma 40 € za vse mlajše od 15 let (to je cena za osnovno licenco, različne pakete in cenik najdete v priponki). Cena velja za vse, ki boste licenco naročili do 18.12., kasneje bosta osnovna dva paketa 5 € dražja (pravilo zveze).

Za tekmovalce, ki ste v preteklih letih že imeli licenco bomo vse, razen plačila, uredili mi, v kolikor mi do 18. 12. po e-pošti sporočite, kateri paket ste izbrali.

Vsi, ki licence še nikoli niste imeli, morate izpolniti priložen obrazec (vlogo) in mi ga poslati po e-pošti, priložiti pa morate tudi svojo fotografijo. Mladinci in mlajši morate priložiti tudi kopijo (sliko) rojstnega lista.

Plačilo in prevzem licence (novost!): licenčnino poravnate na račun Kolesarske zveze Slovenije, ki vam bo po oddaji vloge poslala račun na vaš e-naslov. Vsi, mlajši od 18 let, mi ob oddaji vloge obvezno javite tudi e-naslov starša ali skrbnika, kamor bo KZS poslala račun. Ko bo vaša licenca plačana in izdelana, vam jo bo Kolesarska zveza Slovenije poslala po pošti na naslov, naveden na obrazcu (vlogi) za licenco. V primeru, da ste od zadnje oddane vloge zamenjali prebivališče, mi to prosim javite.

Obrazci:
– Različni paketi in cenik licenc KZS (PDF)
– Obrazec za prvo prijavo za licenco KZS (Word)

V primeru dodatnih vprašanja nam pišite na e-naslov: miha@kd-rajd.si ali pokličite na 041 341 232.

Zavarovalnica Triglav, d.d.