Licence Kolesarske zveze za 2018

Zdaj je čas za oddajo vloge za licenco Kolesarsko zveze Slovenije. Poleg osnovnega paketa, ki vsebuje še osnovno zavarovanje, lahko izbirate tudi med paketi z večjimi zavarovanji. Objavljamo cenik, obrazec za prijavo in vse potrebne informacije.

Prvi rok za oddajo zahtev za licenco in njeno plačilo je 15. januar 2018. Za tekmovalce, ki ste v preteklih letih že imeli licenco bomo vse uredili mi, vse kar morate poleg plačila storiti je, da mi do 15.1. potrdite kateri paket boste izbrali (pošljite na e-pošto).

Vsi, ki licence še nikoli niste imeli morate izpolniti priložen obrazec in ga poslati na e-pošto, priložiti pa morate tudi svojo sliko in sliko rojstnega lista (velja samo za mladince in mlajše).

Licenčnino poravnate na naš bančni račun, vse potrebne podatke najdete na naši spletni strani: www.kd-rajd.si/kontakt. V polje “NAMEN PLAČILA” napišite ime paketa, ki ste ga boste izbrali in ime nosilca licence (npr. Licenca mala Janez Novak). Rok za plačilo licence je 15. januar. Ko bo vaša licenca plačana in izdelana s strani KZS jo boste lahko prevzeli v naši pisarni ali pa vam jo bomo poslali domov po pošti; pogoj za prevzem je plačana klubska članarina za 2018 (več o tem tukaj: www.kd-rajd.si/clanstvo)

Obrazci:
Različni paketi in cenik licenc KZS: Cenik-licence-KZS-2018
Obrazec za prvo prijavo za licenco KZS: vloga-za-licenco-novinec-2018

V primeru, da imate še kakšna vprašanja pišite Mihi ali pokličite 041 341 232.

Zavarovalnica Triglav, d.d.