Pomagaj pri gradnji kolesarskih parkov – z donacijo 15 evrov

KD Rajd je v sodelovanju z mestom Ljubljana zgradil BMX Park Ljubljana in Bike Park Ljubljana, dva poligona, ki ste ju sprejeli z navdušenjem in vse proge tudi redno uporabljate. Parke lahko uporabljate brezplačno, zelo veseli pa bomo vaše donacije v višini 15 evrov za vsakega izmed parkov – vsa zbrana sredstva pa bodo šla seveda v izgradnjo in vzdrževanje poti v prihodnje.

Z donacijo pomagaš pri razvoju in vzdrževanju obeh parkov, ter s tem zagotoviš, da bomo imeli v prihodnje še boljše in še bolj urejene poti.

V prihodnosti bomo oba parka še nadgrajevali in širili, v Bike Parku Ljubljana v Podutiku bomo uredili še več linij in naredili pobočje pod Klobukom zanimivo za še več kolesarjev. Tudi BMX Park Ljubljana se bo širil in urejena bo tudi okolica. Uporaba obeh parkov bo še naprej brezplačna, vse uporabnike pa pozivamo k donaciji, čisto vsa sredstva pa bodo šla nazaj v parke. Ti se v večji meri gradijo in vzdržujejo s pomočjo prostovoljcev, ki v vsako bando in vsako linijo vložijo svojo energijo in dobro voljo.

Donacijo 15 evrov za posamezni park nakaži na naš račun:
SI56 2900 0005 1207 030 (UniCredit Bank Slovenija)

Hvala v imenu kluba in vseh kolesarjev!

P.S. Delovanju vseh programov društva pa lahko pomagaš tudi tako, da nam prispevaš 0,5 % svoje dohodnine. Za več o tem klikni sem.

Zavarovalnica Triglav, d.d.