Zarja, pogrešali te bomo!

MTB scena je izgubila odlično ambasadorko, vsi pa smo izgubili čudovito prijateljico in odlično osebo.

Vse je šokirala novica o nesreči in smrti Zarje Černilogar, prijateljice in ene najbolj vidnih predstavnic Rajda in MTB scene nasploh. Zarja je bila skrajno  pozitivna oseba, polna ljubezni do življenja, vedno radovedna in vedno nasmejana.

Njeno spustaško kariero zaznamujejo številni mednarodni uspehi, v ospredju pa sta zagotovo dve zmagi v seštevku evropskega pokala v spustu ter več posamičnih zmag v tem tekmovanju. Poleg petih naslovov državne prvakinje si lasti zmage tudi na drugih mednarodnih dirkah, njena najboljša rezultata v svetovnem pokalu pa sta 8. mesto iz Méribela v sezoni 2014 ter 9. mesto iz Val di Sole leto poprej. Zaradi poškodbe zapestja je izpustila večji del letošnje sezone, na svoje kolo za spust pa je nameravala znova sesti konec tedna na dirki za slovenski pokal ter kasneje tudi na svetovnem prvenstvu v Val di Sole.

Zarja je umrla za posledicami nezgode, ki se je zgodila v Kamniku v noči s sobote na nedeljo.

Zarja je bil dobra prijateljica in vedno nam je bilo v veselje, ko je bila z nami na dirkah. S seboj je prinesla pozitivno energijo, nasmeh na obrazu pa ni izginil tudi, ko stvari niso šle po načrtih. Zarja, pogrešali te bomo.

Naše misli so z družino in prijatelji.

Zavarovalnica Triglav, d.d.