Dve najvišji priznanji na Večeru zvezd

Kolesarska zveza Slovenije je razglasila in nagradila najboljše kolesarke, kolesarje in ekipe letošnje sezone, med prejemniki najvišjih nagrad pa sta bila tudi Tanja Žakelj in ekipa Unior Tools Team.
Tanja Žakelj je na oder stopila skupaj z Luko Mezgecem, saj sta bila prav ta dva nekdanja ekipna sotekmovalca razglašena za najboljšo kolesarko oz. kolesarja leta. Rajdovka Tanja, seveda tudi članica ekipe UTT, je priznanje tokrat prejela za drugi zaporedni naslov evropske prvakinje, tretje mesto v seštevku svetovnega pokala ter četrto mesto na svetovnem prvenstvu.

Tanja je ob tem povedala: “Konec dober, vse dobro! Sezona je z nazivom kolesarke leta dobila še lepši epilog. Vedno je lepo biti nagrajen in gotovo je še boljši občutek, če ves, da je to zasluženo, kar tudi tokrat vsekakor je. Rezultati so bili v pretekli sezoni izvrstni, a so vseeno brez zgodbe v ozadju le objektivna dejstva. Iskrena hvala vsem, ki so/ste v 2014 to zgodbo pisali skupaj z mano in me obogatili za nove izkušnje. Komaj čakam, da jih unovčimo v naslednjih letih!”

KD Rajd vodi tudi ekipo Unior Tools Team, seveda v partnerstvu z zreškim Uniorjem, ekipa pa je bila drugič zapored izbrana za najboljšo gorskokolesarsko ekipo leta.

{gallery}news/2014/11/vecer-zvezd{/gallery}

Zavarovalnica Triglav, d.d.