KD Rajd znova na prvem mestu med DH klubi

Sezona 2013 je bila znova izredno uspešna – tako z vidika rezultatov posameznikov, kot dosežki kluba ter tekmovalnih ekip Rajd Trek in Unior Tools Team.
Tanja Žakelj je že prejela priznanje Kolesarske zveze Slovenije za najboljšo kolesarko leta, svojo podelitev pa je imel tudi Odbor za gorsko kolesarstvo in BMX.
Prvo ime med spustaši je Žiga Pandur, ki je s 1025 točkami z lepo prednostjo zmagal v domačem pokalu, za njim pa sta se uvrstila Miran Vauh in Kristjan Vreček. Aleš Virtič je bil 6.
Drugo mesto v seštevku pokala je osvojil Jure Žabjek, tudi član ekipe Unior Tools Team, zmagal pa je Miha Ivančič (ŠKTD Avče). V kategoriji do 17 let je bil Nal Otoničar drugi, pokalni zmagovalec pa je Luka Berginc (ŠKTD Avče), naš Aljoša Mlakar pa je bil 4.
Tanja Žakelj je bila druga v pokalu v olimpijskem krosu, zmagala je Tina Perše (Calcit Bike Team); Tanja je seveda izpustila velik del domače sezone zaradi dirk v tujini.
Na lestvicah pokalnih razvrstitev je še veliko naših tekmovalcev, vsi pa so del ekipe ekipe Rajd-Trek, ki je zmagala tudi v točkovanju DH ekip. Z 2992 točkami smo že drugič zapored osvojili pokal, na 2. in 3. mesto pa sta se uvrstila KK Črn trn in ŠKTD Avče.
Z mislimi in pripravami smo seveda že globoko v sezoni 2014, v katero vstopamo ni nič manj visokimi cilji!
Foto: KD Rajd in Frane Kranjec/Prijavim.si

{gallery}news/2013/12/podelitev-ogk{/gallery}

Zavarovalnica Triglav, d.d.