V petek vsi v Funa!

Iz FUNSPORTSA SPOROČAJO:

 

Zloglasni 21. december 2012 bo v Funu prav poseben dan! Verjamemo, da bomo tudi 22. in vse naslednje dni bajkali, surfali in se imeli super, pa vendar bomo pripravili razprodajo, kot jo še ni bilo. Z glasbo, pijačo, prigrizki in druženjem. Vabljeni!

21. decembra 2012 boste lahko v obeh trgovinah Funsports (v Ljubljani in v Kopru) kupili čisto vse z vsaj 20 % popustom. Tako je, na čisto vse izdelke v trgovini vam bomo ponudili 20 % popust!
A to še ni vse – na vse izdelke, ki so že sedaj v akciji in jih že sedaj ponujamo z 20 ali več odstotki popusta vam bomo ponudili še dodaten 5 % popust!

Vendar bomo ta dan še dodatno popestrili, vendar rabimo za to vašo pomoč. Tudi če ne boste nič kupili (čeprav te izjemne priložnosti res ne gre zamuditi) nas vseeno obiščite in nam dovolite, da vas malo pogostimo. Za vas bomo pripravili prigrizke  in dobro pijačo, pa tudi glasba bo na ta dan malce bolj glasna in živahna kot sicer. In če želite lahko tudi zaplešete. Skratka vzdušje bo zabavno in sproščeno, ravno pravšnje za prednovoletni čas.

Vendar tudi to še ni vse! Na ta dan boste lahko v trgovini v Ljubljani izpolnili nagradni kupon insodelovali boste v žrebanju 3×3 praktičnih nagrad. Ob koncu dneva bomo izžrebali 9 srečnežev in podelili 3 kolesarske izdelke, 3 izdelke za windsurfanje in 3 izdelke za deskanje na snegu! (Nagrajence bomo obvestili po pošti ali telefonu, tako da vam dejansko ni treba čakati na žrebanje.)

Če povzamemo na kratko: 21. 12. 2012, trgovini Funsports v Ljubljani in Kopru, najmanj 20 % popusta na vse kar imamo v trgovini, zabava, pridi in se druži!

P.S. Pohištva, računalnikov in prodajalcev ne nameravamo prodati, na zares čisto vse izdelke pa vam priznamo popust!

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.