Rajd Trek je najboljša ekipa v disciplini spust

Odbor za gorsko kolesarstvo pri Kolesarski zvezi Slovenije je opravil še zadnjo protokolarno dolžnost v letošnji sezoni in podelil priznanja najboljšim gorskim kolesarjem. Odbor je za najboljša v sezoni razglasil Blažo Klemenčič in Mihata Halzerja, svoj del priznanj pa so domov odnesli tudi predstavniki Rajda in tako kronali najbolj uspešno sezono v zgodovini kluba.
Zmagali smo v kar treh kategorijah: mladinski, članski in klubski. Zmagovalec Pokala Slovenije med mladinci je postal Kevin Berginc, ki si je naslov zagotovil z izredno samozavestnim nastopom na zadnji dirki v Cerknem in osvojil dovolj točk, da je prehitel Jana Cimpermana. Tretji pa je bil Jure Žabjek, prav tako Rajdovec.
Podobno smo prvo in tretje mesto osvojili tudi v članski kategoriji; Nejc Rutar je bil v seštevku sezone prepričljivo najhitrejši, tretji za Miranom Vauhom pa je bil Žiga Pandur. Ob tem se velja še enkrat spomniti na odlične rezultate obeh v svetovnem pokalu, saj sta dosegla svoji najvišji uvrstitvi do sedaj.
Prav posebno priznanje v klubski vitrini pa bo imelo priznanje za najboljšo ekipo v spustu, za Rajd Trek je to prvi takšen naslov in glede na lestvico več kot zaslužen. Ekipa je s svojimi tekmovalci dominirala v mladinski in moški članski konkurenci, svoj prispevek pa so z odličnimi nastopi prispevali mnogi tekmovalci.
Čestitke vsem v ekipi za sezono 2012, bila je odlična. Zdaj so misli že usmerjene v 2013 in k novim, še višjim ciljem.

{gallery}news/2012/nov/ogk-podelitev{/gallery}

Zavarovalnica Triglav, d.d.