DH Cerkno: Kevin mladinski zmagovalec, Pandur, Virtič in Rutar na odru za zmagovalce

Zadnja dirka sezone DH Cerkno zopet ni prizanesla tekmovalcem, današnja močna ploha je spremenila hitro in tekočo progo v pravi kaos. Rajd se je domov vrnil z zmago, podobno kot na vseh drugih letošnjih dirkah. Zvezda dneva je Kevin Berginc, ki je v mladinski kategoriji obe vožnji odpeljal najhitreje in s tem tudi zagotovil dovolj točk za skupno pokalno zmago.

Favorita Žiga in Nejc sta z netekočimi vožnjami zasedla 2. in 4. mesto, tokrat je bil premočen Miran Vauh. Naš Aleš Virtič “Šmajli” je za zaključek zelo dobro sezone odpeljal solidno vožnjo in osvojil 3. mesto, kar je njegov najboljši dosežek na slovenskih pokalih.

Kljub slabši vožnji danes, je Nejc ponovno osvojil zmago v skupnem seštevku pokala.

O ekipini zmagi med slovenskimi klubi ni bilo dvoma že pred Cerknim, Rajd je neuradno zbral nekaj več kot tri tisoč točk, kar je skoraj tisoč točk več kot drugouvrščeni klub. Torej zares vrhunska sezona! Čestitamo vsej Rajdovcem in se zahvaljujemo sponzorjem za podporo: Mobitel, Funsports, Proloco Trade, Factory Store, Unior, Profutura, Vigor Ground, Amm, Pussygato, Netinet, Jurca TD, Fun Bike Park in drugi.

Odlična fotogalerija Klemna Humarja, ki je tokrat po poškodbi glave požrtvovalno slikal skozi celoten vikend.

{gallery}news/2012/sep/cerkno{/gallery}
Zavarovalnica Triglav, d.d.