Tim Zupanc mladinski podprvak v 4krosu

Odlična novica iz Ložic oz. tamkajšnje proge 4X Plave, kjer se včeraj potekalo državno prvenstvo v 4krosu. Naš Tim Zupanc je v mladinski konkurenci osvojil naslov podprvaka, absolutno pa je bil osmi.
“Dirkal sem sproščeno, brez pretiravanja in precej “na ziher”. Dirka je bila dobro organizirana, tekmovalcev pa se nas je tudi nabralo kar nekaj. Glede na to, da je to letos edina 4kros dirka pri nas, za dirkanje v tujini pa nisem imel časa in se tako nisem posebej pripravljal na to prvenstvo, je rezultat fantastičen in sem zadovoljen,” je po dirki povedal Tim.
V ospredju so bili sicer pričakovano tekmovalci Črnega trna, ki so imeli med prvimi osmimi tekmovalci v absolutni konkurenci kar 6 kolesarjev, naslova pa sta pripadla Kristijanu Medveščku in mladincu Tilnu Lebanu. Na dirki sta nastopila še dva tekmovalca ekipe Rajd Trek – Blaž Bolarič je bil absolutno 11., Kevin Berginc pa 12. Več o prvenstvu na mtb.si.
Državno prvenstvo v spustu in krosu bo prihodnji vikend na Javorniku, kjer si nadejamo še veliko večjih uspehov naše ekipe.
Foto: arhiv KD Rajd

{gallery}news/2012/jul/dp4x{/gallery}

Zavarovalnica Triglav, d.d.