POMAGAJ Z 0,5 ODSTODKA!

Društvo KD Rajd je pridobilo status društva v javnem interesu, kar pomeni, da lahko skoraj samo s svojim podpisom prispevaš k pridobivanju sredstev za izvedbo programov v letu 2012. Vsak zaposleni v Sloveniji lahko namreč za 0,5 % svoje dohodnine sam določi kam jih bo država usmerila, v društvu pa bomo zbrana sredstva tako kot do sedaj namenili za izvedbo vseh tekmovalnih programov, treningov za mlade ter druge aktivnosti.In še po domače – ali ti dohodnino vzame država ali pa jo nameniš nam!

Svojega 0,5 odstotka lahko preprosto prispevaš z izpolnitvijo obrazca, v katerega morate poleg svojega naslova navesti še davčno številko in podatek o svoji davčni izpostavi. Obrazec si torej lahko natisneš (povezava do PDF DOKUMENTA), ga ustrezno izpolniš in ga po pošti pošljete na svojo davčno upravo (naslovi davčnih izpostav).
V kolikor pa imaš svoj certifikat (NLB, sigen,…) pa lahko to storiš tudi preko spleta na e-davkih. Po prijavi v sistem, greš na oddajo novega dokumenta in izbereš obrazec Doh-Don. Tega izpolniš z enakimi podatki ko navedeno zgoraj. V obeh primerih je potrebno za tekoče leto oddati obrazec do 31.12.

Ne pozabi – vsak prispevek in vsak evro šteje! Za našo prihodnost!

Če imaš težave pri izpolnjevanju obrazca, nam lahko pišeš na info@kd-rajd.si

Zavarovalnica Triglav, d.d.