Unior Tools Team

uniortoolsteam

Mednarodna ekipa Unior Tools Team je registrirana pri Mednarodni kolesarski zvezi (UCI) in ima status UCI MTB Team, v letu 2012 je to edina slovenska ekipa s takšnim statusom. Ekipo vodi in upravlja KD Rajd, v sezoni 2012 pa zanjo nastopa 5 tekmovalk in tekmovalcev iz Slovenije, Velike Britanije in Grčije. Ekipa ima zelo jasno postavljen cilj – doseganje najboljših možnih rezultatov v svetovnem pokalu v gorskem kolesarstvu.

V sezoni 2011 smo uspešno sledili svojemu cilju in sezono zaključili z 18. mestom angleškega tekmovalca Harryja Heatha; Nejc Rutar, Žiga Pandur, Neža Knez in Maria Michalogiannaki pa so vsi dosegli svoje najboljše rezultate kariere, Nejc in Žiga sta zablestela tudi na svetovnem prvenstvu v spustu kot prva aduta slovenske reprezentance. Vrhunske nastope obeh smo videli tudi v evropskem pokalu iXS – oba sta sezono zaključila v prvi deseterici pokala!

Načrti ekipe za sezono 2012 je enostaven – ne zgolj nastopati v celotnem svetovnem pokalu v spustu, temveč aktivno dirkati za visoke uvrstitve na vseh prizoriščih pokala. Tekmovalci bodo nastopili tudi na posameznih kategoriziranih dirkah po vsej Evropi, kjer so cilj najvišje stopničke.

Večkratni naslovi državnih prvakov, zmage na domačih in mednarodnih dirkah ter vrhunski dosežki na največji in najtežjih dirkah na svetu nam dajejo motivacijo za nadaljevanje uspešnega dela na najvišjem nivoju. Z neizmerno željo po novih najboljših dosežkih pa smo še hitrejši, pa čeprav včasih le za desetinko – a za desetinko, ki odloča o uspehu!

www.uniortoolsteam.com

{gallery}UniorToolsTeam/2011{/gallery}

Zavarovalnica Triglav, d.d.