Partnerji KD Rajd

Predstavljamo vam podjetja, ki verjamejo v naše projekte in brez katerih nam ne bi uspelo izvajati vseh projektov v preteklosti in prihodnosti. Nekateri izmed njih so z nami že vrsto let in postali smo pravi prijatelji. Ključno v naših odnosih je graditi na zaupanju, saj je to edini pravi temelj uspeših projektov.

 

funsports
Trgovina in servis Funsports sta z nami že od samega začetka. Funsports je Rajdov ekskluzivni opremljevalec s kolesi Trek, komponentami Bontrager ter kamerami Gobandit.

unior_small
Slovensko podjetje Unior d.d. iz Zreč je opremljevalec Rajda s kolesarskim orodjem. Skupaj vodimo tudi projekt Unior Tools Team.

Skupina Triglav je vodilna zavarovalno-finančna skupina v Sloveniji, regiji Adria in ena vodilnih v jugovzhodni Evropi, kjer razvija in utrjuje svoje poslovanje. Prisotni smo na osmih trgih v sedmih državah in zaposlujemo preko 5.360 delavcev. Odlikujejo nas znanje, izkušnje, zaupanje in odličnost do strank, zaposlenih, delničarjev in drugih deležnikov.

adidas
Družinsko podjetje Amm d.o.o. je zastopnik športnih očal znamke adidas Eyewear.

skm
Prolocotrade oz. Slovenski kolesarski mojster je eksluzivni zastopnik za celotno skupino SRAM, ki je tudi uradna znamka vseh Rajdovih ekip. Dirkači vozijo vzmetenje RockShox, komponente Truvativ in zavore Avid.


fsr

Factorystore je sponzor društva z znamkami 661, Royal, Xenofit ter Crank Brothers.

Podjetje Žiga Šport je naš partner z znamko Schwalbe, najhitrejšimi gumami na svetu!


Rajd ponosno predstavlja nov Tevin program kolesarske obutve.



Mulebar, naš partner pri energijski prehrani.

vigor

VigorGround je inovativni vadbeni center s prijaznimi, vrhunsko usposobljenimi in veščimi trenerji, ki z najnaprednejšimi metodami pomagajo našim športnikom do vrhunske pripravljenosti.

logo_bikepark
Gorsko kolesarski park Fun Bike Park Kranjska Gora je uradna Rajdova destinacija za treninge.

mtbsi_logo_2011
Vodilna slovenska spletna stran za vse firbčne gorske kolesarje skrbi za redno promocijo društva in aktivnosti.

pussygato
Pussygato je slovenski brand, ki skrbi za obliko in proizvodnjo naših oblačil.

netinet
Podjetje Netinet skrbi da naša spletna stran deluje brezhibno.

jurca
Prodaja in servis vrtnih kosilnic, motornih žag, agregatov, črpalk, kultivatorjev, izvenkrvnih motorjev, drobne gradbene mehanizacije, pnevmatskega orodja … Jurca TD skrbi za vso našo mehanizacijo in nam predvsem redno nudi prevoze z njihovim kombijem.

slackline
Slackline je z leti postal popolnoma samostojen šport in ga danes veliko športnikov uporablja kot odlično dopolnilo za izboljšanje ravnotežja. Tudi naše društvo ga uporablja kot dopolnilni trening.

Zavarovalnica Triglav, d.d.