Organizirani treningi

Kolesarsko društvo Rajd se ukvarja z vzgojo otrok in mladine v kakovostni in vrhunski šport v treh disciplinah kolesarstva: spust, enduro in BMX. Atraktivnost teh disciplin in društvo s svojim dobrim delom pritegneta vsako leto več mladih, ki si želijo športnega udejstvovanja, druženja in tekmovanj.

V letu 2014 je društvo naredilo velik korak naprej in s pomočjo Mestne občine Ljubljana za polni delovni čas zaposlilo trenerja, ki skrbi za strokovno izvajanje treningov v omenjenih disciplinah. S tem smo lahko oblikovali profesionalne programe vadbe, katerih cena je najnižja možna. Program je namenjen mladim od 5 do 18 leta starosti.

DH/enduro program

Program je namenjen kolesarjem, ki želijo izboljšati svoje kolesarsko znanje in tekmovalne rezultate v disciplini spust z gorskimi kolesi (downhill) ali disciplini enduro. Vključuje vadbo za izboljšanje splošne in specialne kondicijske priprave, vadbo za izboljšanje tehnike ter interne dirke, ki služijo kot priprave na pomembne dirke v sezoni.

Program vključuje tudi organizacijo odprav na slovenske pokalne dirke v spustu in enduru v sezoni 2014.

BMX/B4X program

Program je namenjen predvsem najmlajšim kolesarjem, ki se želijo preizkusiti v kolesarskem športu. BMX kolesa in manjša gorska kolesa so zaradi svoje velikosti primerna za kolesarske začetnike. Poudarek programa je predvsem na učenju in nadgrajevanju osnovnih kolesarskih znanj, druženju ter izboljšanju telesne priprave vadečih.

V sezoni 2015 bomo nastopili na vseh slovenskih dirkah v disciplinah BMX in B4X (tekmovanje B4X je manj strogo z vidika pravil in je namenjeno prav vzgoji mladih)

Za več informacij nas kontaktirajte miha@kd-rajd.si

{gallery}AKTIVNOSTI/fotoorg{/gallery}

Zavarovalnica Triglav, d.d.