Instructors

Žan Jurca

Žan Jurca

Upokojeni tekmovalec v spustu, zdaj občasni dirkač v enduru. Žan je vodja ljubljanskih izletov, tehnični trener mladinskih sekcij, poln znanja, trikov in energije.
Žiga Pandur

Žiga Pandur

Professional downhill racer with fantastic results on the World Cup events. He has vast experience and knowledge, but also a license to work as MTB teacher, so he’ll make sure that you get the most from a camp or a workshop.
Blaž Harej

Blaž Harej

Izmed vseh članov ekipe je Blaž zagotovo tisti z najboljšim poznavanjem domačih in tujih kolesarskih parkov, svoje znanje pa bo z veseljem delil z vami in vam razkazal tudi vse skrite kotičke parkov. Izvrstno se znajde tudi na drugih terenih in je z licenco učitelja gorskega kolesarstva II. prava izbira, če želite hitro in varno napredovati.
Miha Jakopič

Miha Jakopič

Tekmovalec, učitelj, trener, inštruktor, organizator in še kaj. Z dolgoletnimi tekmovalnimi izkušnjami in z diplomo Fakultete za šport je Miha od leta 2012 glavni inštruktor vseh Bike Kampov, kot vodja panožne šole v Rajdu pa skupaj z Žanom skrbi tudi za razvoj mladih kolesarjev.
Miha Krajnc

Miha Krajnc

Gorskemu kolesu se z užitkom predaja že dobrih 18 let, kar je več kot polovico njegovega življenja. Z izpiljeno tehniko in najbolj svežo teorijo je trener kolesarstva in vodnik gorskega kolesarstva vrhunski demonstrator veščin, ki se jih boste naučili pri nas. Ko k vsemu temu doda še namige in nasvete, kako rešimo mehanične težave s kolesom na turi, je vedno zaželen in zelo poslušan del bike kampov.
Avatar

Maja Baliž

Avatar

Jan Porić

Bivši tekmovalec v spustu, 4x-u, dirt jumpu, slopestylu in enduru. Imam preko 18 let izkušenj v gorskem kolesarstvu, ter sedaj sem licencirani vodnik gorskega kolesarstva in vodim različne ture pri nas in zunaj Slovenije. Rad tudi učim vožnjo s kolesom, ter delo z otroki me veseli. Poleg kolesarjenja se ukvarjam tudi z video/foto produkcijo ;)
Zavarovalnica Triglav, d.d.