KoloPark Nove Fužine

POMEMBNO! Pravila uporabe v času epidemije novega koronavirusa (v veljavi do preklica) >> KLIK ZA VSE INFORMACIJE.

Največji KoloPark v prestolnici je zares veličasten – celoten objekt obsega kar 2.000 kvadratnih metrov, od tega je 700 metov vozne površine, skupaj pa je na voljo kar 200 metrov dolga proga. Kolopark Nove Fužine se nahaja pod okoliškim prebivalcem dobro znanim fužinskim gričem na Rusjanovem trgu, poleg OŠ Nove Fužine in športnega parka pri Fužinskem gradu. Tudi ta KoloPark je namenjen uporabnikom koles (priporočamo BMX in MTB), skirojev, rolk in rolerjev. S svojimi nakloni in razmiki med objekti je primeren za vse, tudi za to progo pa velja, da bodo lahko bolj izkušeni na njej tudi hitrejši in bodo več leteli po zraku.

NASVET: Pravilna vožnja s kolesom po pump tracku poteka brez poganjanja pedal! Na pedale pritisnite le ob vstopu na progo, nato pa hitrost ohranjate in povečujte le z gibanjem telesa.

Uporaba parka je enostavna in varna, spoštovati je treba le pravila uporabe, ki so navedena na tabli tik ob progi. Najbolj pomembna je obvezna uporaba čelade, priporoča pa se tudi uporaba ostale zaščitne opreme.

Neposredno ob progi so na voljo tudi parkirišča, dostop do njih je iz smeri Fužinskega gradu.

Ključnika: #KoloPark #KDRajd

Lokacija na Google Maps (Rusjanov trg, Fužine)

Zavarovalnica Triglav, d.d.