Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

MTB junior TEVA bikeKAMP

3. oktobra - 4. oktobra

Kamp je primeren za mlade kolesarje starosti od 8 do 16 let.

Običajen tečajni dan v kolesarskem kampu se začne zgodaj. Pred samim učenjem in “furanjem” razdelimo tečajnice in tečajnike v skupine, ki se razlikujejo ne samo po znanju in starosti udeleženk in udeležencev, ampak tudi po delovnih nalogah tistega dne. Vse je že v naprej dogovorjeno z učiteljem, ki je odgovoren za izvedbo in seveda varnost.

Takoj nato se odpravimo v Skills Park (zgornji del Bike Park Ljubljana) in s tem se je ogrevanje že začelo! Potem pa teorija in vaja in vaja in teorija. Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo! In v bikeKAMPih delamo mojstrice in mojstre.

Da malce prekinemo ponavljanja naučenih elementov gorskokolesarskih veščin naredimo tudi kakšen krog na “pump progi”, kjer merimo čas prevoženih krogov in smo navdušeni ob novih rekordih, ki se vrstijo skozi čas kampa.

Med preizkušanjem novih elementov vožnje v Bike Parku Ljubljana, kjer ne manjka zanimivih objektov in stez, kdaj tudi malo potekmujemo, se snemamo za video analizo vsega naučenega in kar naprej poskušamo kaj novega. Seveda je veliko odvisno od vremena, vendar razen po hudem nalivu, ki ga raje preživimo na suhem v paviljonu ob teoriji in gledanju posnetkov prejšnjega dne, je vreme vedno pravo za kolesarjenje.

Več informacij & prijave: bikeKAMP.si

Dogodek na Facebooku: MTB junior TEVA bikeKAMP

Podrobnosti

Začetek:
3. oktobra
Konec:
4. oktobra
Kategoriji:
,

Organizator

Tina Vaukner
Telefon:
041 604 517
Email:
info@kd-rajd.si

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Slovenija + Google Map