Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

KoloPark Pokal z Jako Remcem – Aleja

7. oktobra 2022, 16:00 - 17:00

Serija zabavnih kolesarskih prireditev, v prvi vrsti predvsem za otroke in mladino, ki bo povezala vse ljubljanske KoloParke in nadebudne mlade kolesarje. Ambasador projekta je Jaka Remec, ki se prebija med svetovno elito v disciplini BMX freestye, projekt pa poteka v okviru programa Gremo na kolo.

Tekmovanje bo potekalo na petih prizoriščih, koncept pa je enak za vse. Vsak udeleženec bo imel dve priložnosti odpeljati najhitrejši možen krog, v rezultate se bo seveda zabeležil boljši čas. Zmagovalec dneva bo posameznik ali posameznica z najboljšim časom dneva. Tekmovanje poteka v treh kategorijah oz. starostnih skupinah: do 10 let, od 10 do 14 let ter vsi nad 14 let. Tekmovanje ni namenjeno licenciranim kolesarjem, ampak je želja pritegniti vse mlade, ki si želijo na zabaven in sproščen način spoznati s tekmovalnim okoljem.

Časovnica za prireditev KoloPark Pokal Aleja:
15.30-16.00 – Prijave
15.30-16.10 – Trening
16.10-17.00 – Tekmovanje
Sledi podelitev darilnih vrečk in zaključek

V želji po sproščenih prireditvah za vse tudi ne bo skupnega zmagovalca serije, seveda pa ste vsi vabljeni, da se nam pridružite na vseh lokacijah.

Prireditev poteka pod okriljem programa Gremo na kolo Mestne občine Ljubljana, partnerji projekta pa so še Zavarovalnica Triglav, Nutrispoint, Argeta, 20 Chocolate in seveda Kolesarsko društvo Rajd.

 

Podrobnosti

Datum:
7. oktobra 2022
Čas:
16:00 - 17:00
Kategoriji:
,

Prizorišče

Nakupovalno središče Aleja
Rakuševa ulica 1
Ljubljana, 1000
+ Google Map
Zavarovalnica Triglav, d.d.