Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

Evropski teden mobilnosti: predstavitev Bike parka Ljubljana

18. septembra, 15:00 - 17:00

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: srednja (rdeča) – aktivnost je primerna za kolesarje z nekaj izkušnjami, za udeležbo priporočamo primerno predznanje osnovnih tehnik gorskega kolesarstva (osnovni položaj, zaviranje, zavijanje).

ZBIRNO MESTO: Bike Park Ljubljana – pred pavilijoni

OPIS & NAVODILA: V sklopu Evropskega tedna mobilnosti in slogana »Živi zdravo. Potuj trajnostno.«. bomo med 13.09. in 19.09. vsak dan furali po parku, ki je po več letih gradnje trailov in objektov zrastel v pravo poslastico. Namen tega rajda je predstavitev našega v bikeparka, ob tem pa skupaj nabiramo še kondicijo in se predvsem zabavamo. Tura je primerna tudi za e-gorska kolesa.

Udeleženci delavnice morajo biti stari najmanj 15 let. Število prijav je omejeno na 8 udeležencev. Udeleženci se aktivnosti udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo. Alkoholne pijače in druge opojne substance pred in med turo niso dovoljene! Imamo dovolj veselja že s samim bajkanjem!

OBVEZNA OPREMA: običajna oprema za gorsko kolesarjenje. Brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem, s profiliranimi plašči (širina nad 2.2cm), kolesarska čelada, zaščitne rokavice, zaščitna očala, nahrbtnik, rezervna zračnica, priročno orodje, set prve pomoči, osebni dokument in zdravstvena kartica.

NAPOTKI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA BOLEZNI COVID-19: Vadba bo potekala skladno z Odloki o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti in vse udeležence naprošamo, da so z njimi seznanjeni in jih tudi upoštevajo. Vse udeležence naših aktivnosti naprošamo, da upoštevajo vsa higienska priporočila NIJZ (predvsem: upoštevanje zadostne medosebne razdalje vsaj 1,5 m, osebe z znaki okužbe dihal naj se ne udeležujejo aktivnosti, upoštevanje higiene kihanja, kašlja …).

Podrobnosti

Datum:
18. septembra
Čas:
15:00 - 17:00

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Slovenija + Google Map

Zavarovalnica Triglav, d.d.