Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

E-bike Extreme Vital promo fura: do Bike parka Ljubljana

15. septembra, 17:00 - 19:00

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: srednja (rdeča) – aktivnost je primerna za kolesarje z nekaj izkušnjami, za udeležbo priporočamo primerno predznanje osnovnih tehnik gorskega kolesarstva (osnovni položaj, zaviranje, zavijanje).

ZBIRNO MESTO: trgovina Extreme vital, Tržaška cesta 124 Ljubljana

OPIS & NAVODILA: V sodelovanju s trgovino Extreme vital in KD Rajd, bomo odpeljali testna e:kolesa Specialized in z njimi naredili “giro” do Klobuka in naprej v Bike park Ljubljana. Na poti bomo lahko do dobra preizkusili vse prednosti in koristi, ki nam jih e-kolo doprinese, za češnjico na vrhu torte se bomo pa varno spustili po Duletovi progi do bike parka in se vrnili nazaj na izhodiščno točko.

Udeleženci delavnice morajo biti stari najmanj 15 let. Število prijav je omejeno na 5 udeležencev. Udeleženci se aktivnosti udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo. Alkoholne pijače in druge opojne substance pred in med turo niso dovoljene! Imamo dovolj veselja že s samim bajkanjem!

OBVEZNA OPREMA: običajna oprema za gorsko kolesarjenje. Brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem, s profiliranimi plašči (širina nad 2.2cm), kolesarska čelada, zaščitne rokavice, zaščitna očala, nahrbtnik, rezervna zračnica, priročno orodje, set prve pomoči, osebni dokument in zdravstvena kartica.

NAPOTKI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA BOLEZNI COVID-19: Vadba bo potekala skladno z Odloki o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti in vse udeležence naprošamo, da so z njimi seznanjeni in jih tudi upoštevajo. Vse udeležence naših aktivnosti naprošamo, da upoštevajo vsa higienska priporočila NIJZ (predvsem: upoštevanje zadostne medosebne razdalje vsaj 1,5 m, osebe z znaki okužbe dihal naj se ne udeležujejo aktivnosti, upoštevanje higiene kihanja, kašlja …).

Podrobnosti

Datum:
15. septembra
Čas:
17:00 - 19:00

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Slovenija + Google Map

Zavarovalnica Triglav, d.d.