Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

Bike‘n’Beer Friday 2023 No. 5: Klobuk, Toško Čelo ali Šentviški hrib

26. maja, 17:30 - 19:30

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST:srednja (rdeča) – aktivnost je primerna za kolesarje z nekaj izkušnjami, za udeležbo priporočamo primerno predznanje osnovnih tehnik gorskega kolesarstva (osnovni položaj, zaviranje, zavijanje).

ZBIRNO MESTO: Bike Park Ljubljana, https://goo.gl/maps/smXJdoVAazca5vaCA

OPIS & NAVODILA: Petek prihaja, to lahko pomeni samo eno stvar: BIKE ‘N’ BEER FRIDAY! Dobimo se v Bike parku Podutik in se na licu mesta zmenimo, v katero smer jo mahnemo – proti Klobuku, Toškemu Čelu ali na Šentviški hrib. Podvig bomo prilagodili skupini, vsekakor pa rajd zaključili, kot se spodobi – ob kozarcu hladnega! Tura je primerna tudi za e-gorska kolesa. Udeleženci delavnice morajo biti stari najmanj 15 let. Število prijav je omejeno na 8 udeležencev. Udeleženci se aktivnosti udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo.

OBVEZNA OPREMA: Običajna oprema za gorsko kolesarjenje. Brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem, s profiliranimi plašči (širina nad 2.2cm), kolesarska čelada, zaščitne rokavice, zaščitna očala, nahrbtnik, rezervna zračnica, priročno orodje, set prve pomoči, osebni dokument in zdravstvena kartica.

DODATNO: V primeru slabe vremenske napovedi bo tura prestavljena na naslednji petek.

Podrobnosti

Datum:
26. maja
Čas:
17:30 - 19:30
Kategorije:
, ,

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Podutiška cesta 209
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map
Zavarovalnica Triglav, d.d.