Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

Bike‘n’Beer Friday 2022 No. 19: Podutiška gmajna (težavnost: srednja)

9. septembra 2022, 17:00 - 18:30

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: srednja (rdeča) – aktivnost je primerna za kolesarje z nekaj izkušnjami, za udeležbo priporočamo primerno predznanje osnovnih tehnik gorskega kolesarstva (osnovni položaj, zaviranje, zavijanje).

ZBIRNO MESTO: Bike Park Ljubljana, pred paviljoni.

OPIS & NAVODILA: A je petek? Da! A si pod stresom in stalno v pisarni? Da! Potem je Bike‘n’Beer kot naročen. Gremo na svež zrak v Poudtiške gmajne, seveda nas po koncu čaka še pivo … Tura je primerna tudi za e-gorska kolesa.

OBVEZNA OPREMA: Običajna oprema za gorsko kolesarjenje. Brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem, s profiliranimi plašči (širina nad 2,2 cm), kolesarska čelada, zaščitne rokavice, zaščitna očala, nahrbtnik, rezervna zračnica, priročno orodje, set prve pomoči, osebni dokument in zdravstvena kartica.

DODATNO: V primeru slabe vremenske napovedi bo tura prestavljena na naslednji petek.

NAPOTKI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA BOLEZNI COVID-19: Uradnih omejitev glede športnih dogodkov in rekreacije ni več, na odprtih prostorih so maske priporočljive, če ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje vsaj 1,5 metra. Sami k temu dodajamo še to, da udeležbo odpovejte, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu.

Podrobnosti

Datum:
9. septembra 2022
Čas:
17:00 - 18:30
Kategorije:
, ,

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Podutiška cesta 209
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map
Zavarovalnica Triglav, d.d.