Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

Bike‘n’Beer Friday 2022 No. 17: Krim (težavnost: težka)

26. avgusta 2022, 17:00 - 19:00

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: težka (črna) – aktivnost je primerna za izkušene kolesarje, za udeležbo priporočamo dobro znanje osnovnih tehnik in osnovno znanje nadaljevalnih tehnik gorskega kolesarstva (skok, drop, bunny hop…).

ZBIRNO MESTO: začetek vzpona na Krim (https://goo.gl/maps/76KnL3FGwDxvuJ8h6)

OPIS & NAVODILA: Dokler nam dolžina dneva to še omogoča, dajmo skočit na Krim. Medvedi so ta čas na Golovcu, tako da se lahko mirno vozimo po krimski gmajni ;). Tura je primerna tudi za e-gorska kolesa.

OBVEZNA OPREMA: Običajna oprema za gorsko kolesarjenje. Brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem, s profiliranimi plašči (širina nad 2,2 cm), kolesarska čelada, zaščitne rokavice, zaščitna očala, nahrbtnik, rezervna zračnica, priročno orodje, set prve pomoči, osebni dokument in zdravstvena kartica.

DODATNO: V primeru slabe vremenske napovedi bo tura prestavljena na naslednji petek. Prijavljeni na turo bodo o tem pravočasno obveščeni.

NAPOTKI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA BOLEZNI COVID-19: Uradnih omejitev glede športnih dogodkov in rekreacije ni več, na odprtih prostorih so maske priporočljive, če ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje vsaj 1,5 metra. Sami k temu dodajamo še to, da udeležbo odpovejte, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu.

Podrobnosti

Datum:
26. avgusta 2022
Čas:
17:00 - 19:00
Kategorije:
, ,

Prizorišče

Krim
Slovenija + Google Map
Zavarovalnica Triglav, d.d.