Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je pretekel.

Bike‘n’Beer Friday 2022 No. 10: Primorka & Dule (težavnost: srednja)

24. junija, 17:30 - 19:00

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: srednja (rdeča) – aktivnost je primerna za kolesarje z nekaj izkušnjami, za udeležbo priporočamo primerno predznanje osnovnih tehnik gorskega kolesarstva (osnovni položaj, zaviranje, zavijanje)

ZBIRNO MESTO: Bike Park Ljubljana – pred pavilijoni

OPIS & NAVODILA: Tokrat gremo prek Klobuka “na obisk” prog Primorka in Dule v Bike parku Ljubljana v Podutiku. Dajmo jih skupaj “shredat” in s tem piliti tehniko, nabirati kondicijo in najvažneje – sprostiti se po napornem tednu. Po koncu norenja in zabave pa še nazdravimo s kozarcem hmeljevga soka. Med samo turo bo vodnik poskrbel, da se ne izgubimo ter da se varno in zabavno počutimo na kolesu. Tura je primerna tudi za e-gorska kolesa.

DODATNO: V primeru slabe vremenske napovedi bo tura prestavljena na naslednji petek. Prijavljeni na turo bodo o tem pravočasno obveščeni.

NAPOTKI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA BOLEZNI COVID-19: Uradnih omejitev glede športnih dogodkov in rekreacije ni več, na odprtih prostorih so maske priporočljive, če ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje vsaj 1,5 metra. Sami k temu dodajamo še to, da udeležbo odpovejte, če imate jasne simptome okužbe s Covid-19 ali ste bili celo pozitivni na testu.

Podrobnosti

Datum:
24. junija
Čas:
17:30 - 19:00
Kategorije:
, ,

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Slovenija + Google Map

Zavarovalnica Triglav, d.d.