Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

Bike & Beer Friday – enduro kolesarska tura: Toško Čelo in Katarina nad Ljubljano (težavnost: srednja)

18. junija, 17:30 - 20:00

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: srednja (rdeča) – aktivnost je primerna za kolesarje z nekaj izkušnjami, za udeležbo priporočamo primerno predznanje osnovnih tehnik gorskega kolesarstva (osnovni položaj, zaviranje, zavijanje).

ZBIRNO MESTO: Bike Park Ljubljana, pred pavilijoni

OPIS: Petek je čas za time out! Da ne boste po Golovcu vedno furali le najbolj obljudenih prog, vas tokrat peljemo po manj znanih poteh in enoslednicah, zaključili pa bomo na novi “nebeški” progi. Seveda nas po koncu ture čaka še druženje ob kozarcu hladnega v bližnjem Urban Ringu. Med samo turo bo vodnik poskrbel, da se ne izgubimo ter da se varno in zabavno počutimo na kolesu.

OSNOVNI PODATKI:
Dolžina ture: do 15 km
Okvirno trajanje ture: cca. 2,5 uri / konec ture: 20:00 (po turi se gre na pivo in druženje v Žibert (link lokacija)
Udeleženci delavnice morajo biti stari najmanj 15 let. Število prijav je omejeno na 8 udeležencev. Udeleženci se aktivnosti udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo. Alkoholne pijače in druge opojne substance pred in med turo niso dovoljene! Imamo dovolj veselja že s samim bajkanjem!

OBVEZNA OPREMA: običajna oprema za gorsko kolesarjenje. Brezhibno gorsko kolo z vsaj sprednjim vzmetenjem, s profiliranimi plašči (širina nad 2.2cm), kolesarska čelada, zaščitne rokavice, zaščitna očala, nahrbtnik, rezervna zračnica, priročno orodje, set prve pomoči, osebni dokument in zdravstvena kartica. Zaradi enduro stezic je priporočljiva uporaba ščitnikov za kolena in komolce. Tura je primerna tudi za e-gorska kolesa. Primernost opreme se oceni na začetku ture.

NAPOTKI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA BOLEZNI COVID-19: Vadba bo potekala skladno z Odloki o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti in vse udeležence naprošamo, da so z njimi seznanjeni in jih tudi upoštevajo. Vse udeležence naših aktivnosti naprošamo, da upoštevajo vsa higienska priporočila NIJZ (predvsem: upoštevanje zadostne medosebne razdalje vsaj 1,5 m, osebe z znaki okužbe dihal naj se ne udeležujejo aktivnosti, upoštevanje higiene kihanja, kašlja …).

Podrobnosti

Datum:
18. junija
Čas:
17:30 - 20:00
Kategoriji:
,

Organizator

Tina Vaukner
Telefon:
041 604 517
Email:
info@kd-rajd.si

Prizorišče

Bike Park Ljubljana
Slovenija + Google Map