Nalaganje Dogodki

« All Dogodki

Makadamkanje: Gor in dol ob Savi (težavnost: lahka)

16. junija, 17:00 - 19:00

OBVEZNA PRIJAVA preko spletnega obrazca (klik)

TEŽAVNOST: Lahka (modra) – aktivnost je primerna za začetnike, za udeležbo ne potrebujete posebnega predznanja gorskega kolesarstva.

ZBIRNO MESTO: Ježica, parkirišče avtošole

OPIS: Makadamkanje so krožne kolesarske ture, ki so primerne za kolesarje z gravel, pa tudi ciklokros, XC in e-kolesi, in potekajo po kolovozih, makadamskih in delno po asfaltiranih cestah. Tokrat bomo makadamkali ob Savi.
Udeleženci delavnice morajo biti stari najmanj 16 let. Število prijav je omejeno na 8 udeležencev. Udeleženci se aktivnosti udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo.

OBVEZNA OPREMA: ustrezno kolo, čelada in rezervna zračnica

NAPOTKI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA BOLEZNI COVID-19: Vadba bo potekala skladno z Odloki o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti in vse udeležence naprošamo, da so z njimi seznanjeni in jih tudi upoštevajo. Vse udeležence naših aktivnosti naprošamo, da upoštevajo vsa higienska priporočila NIJZ (predvsem: upoštevanje zadostne medosebne razdalje vsaj 1,5 m, osebe z znaki okužbe dihal naj se ne udeležujejo aktivnosti, upoštevanje higiene kihanja, kašlja …).

Podrobnosti

Datum:
16. junija
Čas:
17:00 - 19:00
Kategoriji:
,

Organizator

Tina Vaukner
Telefon:
041 604 517
Email:
info@kd-rajd.si

Prizorišče

Ježica